luni, 12 ianuarie 2015

Grav atac terorist la Rovinari!

Ieri, temutul criminal Sărăcie, cunoscut de 25 de ani ca „soldat al Jihadului Capitalist împotriva poporului român”, a comis un nou atac terorist, de astă dată la Rovinari, Judeţul Gorjatac în care şi-au pierdut viaţa nu mai puţin de 7 oameni, practic o întreagă familie, dintre care 6 copii cu vîrste cuprinse între 5 luni şi 7 ani, şi tatăl acestora. Victimele atacului au fost ucise cu monoxid de carbon, în domiciliul lor, o garsonieră de 16 mp, situată la parterul unui bloc. Deşi poliţia, salvarea şi toate autorităţile au sosit la locul cumplitei tragedii, nici de această dată teroristul nu a fost prins, acesta reuşind să fugă înainte de sosirea forţelor de intervenţie.

Din cauza lipsurilor materiale, familia folosea o instalaţie termică improvizată, iar vecinii spun că în felul acesta numeroasa familie obţinea o economie lunară de circa 400 de lei, bani cu care tatăl reuşea să le cumpere celor mai mici dintre copii laptele şi pamperşii de care aveau nevoie. În cursul nopţii de duminică spre luni, profitînd de gerul sever şi vîntul puternic, teroristul Sărăcie a atacat criminal această nevoiaşă familie, luînd în mod laş viaţa tuturor celor aflaţi în locuinţă. Prin actul său abominabil, Sărăcie atentează încă o dată la libertatea de expresie existenţială a fiinţei umane, aducînd grave atingeri drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti clamate de Statul Român. 

Cele 7 victime ale tragediei de la Rovinari nu erau ziarişti francezi, nu erau nici măcar ziarişti, erau nişte bieţi români care, fireşte, nu publicaseră în viaţa lor nimic, nici o singură caricatură. Tatăl copiilor era muncitor la Termocentrala Rovinari, iar soţia sa, aruncată în şomaj, era plecată să muncească în Italia. Cei doi soţi aveau şapte copii, însă cel de-al şaptelea, o fată de 12 ani, a scăpat cu viaţă pentru că, din cauza lipsurilor de acasă, locuia la bunici, în Târgu-Jiu. Televiziunile au informat despre acest caz de la Rovinari printre celelalte ştiri ale jurnalelor, iar la talk-show-urile serii au continuat, sigur că da, discuţiile charloţilor despre atacul terorist de la Paris, în care au răposat 7 ziarişti francezi.

Datele statistice arată că în România sînt milioane de oameni luaţi ostatici de teroristul Sărăcie, „soldat al Jihadului Capitalist împotriva poporului român”, dintre care cîteva zeci mor zilnic în urma acţiunilor sale criminale. În plus, în medie anuală, peste 3.500 dintre ostaticii terorizaţi de criminal se sinucid, iar dintre aceştia, 500 numai în Bucureşti...

Totuşi, cine îl lichidează pe jihadistul ăsta capitalist Sărăcie, care terorizează România de 25 de ani? Cine îi suprimă dictatura odioasă? Şi, mai ales, cînd?


Niciun comentariu: