marți, 15 martie 2016

Vaca grasă şi lăptoasă a hohenzollernilor

Românii împotriva regimului dinastic (partea a patra)

     De-a lungul timpului, monarhia xenocrată a hohenzollernilor a acaparat în România avuţii exorbitante, practic inestimale, avuţii pe care ultimul ei atîrnător, Mihai, şi odraslele sale le-au recăpătat de la actualul regim politic cu asupra de măsură. În rostul unei corecte cunoaşteri şi unei drepte judecăţi, se cuvine să spunem că toată averea cu care a intrat în ţară primul dintre veneticii aceştia pe tronul vechii Românii, Carol, a fost o bocceluţă de mînă! A traversat centrul unei Europe sălbăticite de războaiele imperialiste ale epocii, călătorind spre România pe Dunăre, clandestin, deghizat în saltinbanc pe un vas habsburgic, ca însoţitor al lui I. C. Brătianu. Acesta din urmă, un intrigant politic şi un fariseu maladiv, a avut pe conştiinţă trădări fără număr, între care pe aceea a domnitorului Alexandru Ioan-Cuza şi, foarte probabil, pe aceea a lui Barbu Catargiu, primul prim-ministru al României unite la 1859, asasinat misterios în exerciţiul funcţiunii, la 8 iunie 1862, pe cînd trecea în trăsura guvernamentală pe sub clopotniţa din Dealul Mitropoliei, după ieşirea de la şedinţa Adunării Deputaţilor la care participase. Adică, numai ignoranţii să creadă că alde cohenzollernii ăştia au fost aduşi, aşa cum s-a spus, ca variantă de rezervă, într-o situaţie de forţă majoră pentru ţară! Lucrătura a fost perfidă, iar iţele ei s-au tras cu mult înainte atît din interior cît şi din exterior şi s-a plătit cu sînge şi destin naţional.

     Cînd la 30 Decembrie 1947 Mihai Hohenzollern a abdicat sub presiunea inexorabilă a istoriei şi a refuzat oferta autorităţilor să îşi continuie viaţa în România ca cetăţean cu statut de fost înalt demnitar al statului, preferînd loialitatea faţă de străinătate, a primit, totuşi, de la guvern îngăduinţa să plece din ţară cu întreaga avere personală pe care şi-a revendicat-o, fapt ce demonstrază că regimul comunist al acelor ani l-a tratat cu adevărat regeşte şi nicidecum sub ameninţarea pistolului, aşa cum a afirmat el după 1990. În noaptea de 3 spre 4 ianuarie 1948, un tren cu opt vagoane de bunuri şi valori colosale a trecut peste frontieră cu iubitorul de ţară ex-monarh Mihai. Pînă şi automobilele cu care circula pe-aici şi le-a transferat în Elveţia! Toate acestea peste celelalte valori, unele de patrimoniu naţional, pe care majestatea sa a avut grija politică anticipativă să şi le transfere în cele străinătăţuri pe cont propriu, adică fraudulos!, încă din cursul anului 1947, valori pentru a căror recuperare, doar parţială, statul român avea să se judece în instanţele internaţionale zeci de ani, cu cheltuieli de zeci de milioane de dolari. Şi, cu toate acestea, în anii '90, fostul monarh şi neamurile lui au revenit, s-au restabilit şi s-au reîncetăţenit cu acelaşi tupeu nativ în România pentru a fi reîmproprietăriţi cu palate, domenii, hoteluri, baze de agrement, sute de mii de hectare de pădure, ferme agricole şi zootehnice, societăţi comerciale, alte averi şi zeci de milioane de euro "despăgubiri"! Şi încă mai au "revendicări" şi cereri de "despăgubire" de la statul român pe rolul instanţelor! Adică, patrioţi, nevoie mare, cohenzollernii ăştia, nu aşa oricum... În ochii lor felini şi hulpavi, România a fost întotdeauna o vacă grasă şi lăptoasă bună de muls. Nimic mai mult, dar niciodată îndestulătoare, biata de ea!

  Spuneam anterior că apologeţii regimului dinastic îşi justifică agresiunea propagandistică asupra opiniei publice sub motivaţia respectului ce s-ar datora însemnătăţii avute de monarhie şi de "regele Mihai” în istoria României. Ce a însemnat monarhia? Monarhia a însemnat uzurpare istorică generalizată! A însemnat uzurparea puterii de stat şi autorităţii politice, uzurparea suveranităţii şi identităţii naţionale, a naţionalismului însuşi. Uzurparea înfăptuirilor istorice ale poporului român timp de şapte decenii. Ce a însemnat monarhia? A însemnat teroare, sînge şi dezastru naţional! Corupţie economică, acorduri secrete antinaţionale, represiune şi asasinate politice la nivel înalt, greve, răscoale, reprimare militară, abandonarea teritoriului şi înstrăinarea tezaurului naţional, cedarea Basarabiei şi Bucovinei, sfîrtecarea Ardealului, vinderea Cadrilaterului. Represiune anticomunistă şi antilegionară. Hitlerizarea României, pogromurile antievreieşti, deportările antiţigăneşti, invadarea teritoriilor sovietice, lovituri de stat, decapitarea armatei române, arestarea, vînzarea şi uciderea Mareşalului Ion Antonescu, trădarea aliaţilor tradiţionali sau ocazionali. Corcire, desfrîu, adulter, impotenţă. Imoralitate. Expatrieri, subdezvoltare, sărăcie, analfabetism, foamete. Abdicare morală, politică şi naţională. Luptă consecventă şi apetit nesăţios pentru avere. În cîteva fraze, asta a însemnat monarhia în istoria României! Iar, ce reprezintă sau (cine ştie!) ce va fi reprezentat „regele Mihai”, punctăm în episodul următor...

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://bbs.dailystormer.com/t/black-debater-at-harvard-openly-calls-for-genocide-of-the-white-race/12894/57


http://www.dailystormer.com/black-debater-at-harvard-openly-calls-for-genocide-of-the-white-race/


http://www.dailystormer.com/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/


http://calhoun.nps.edu/bitstream/handle/10945/11515/SI_V9_I1_2010_Greenhill_116.pdf?sequence=1
http://money.cnn.com/2015/06/03/technology/ray-kurzweil-predictions/
http://www.ibtimes.co.uk/ray-kurzweil-human-brains-could-be-connected-cloud-by-2030-1504403


– https://m.youtube.com/watch?v=l1qTPvugqgg


http://american3rdposition.com/?p=14582