sâmbătă, 5 februarie 2011

„România Mare” şi „Tricolorul” interzise în România electronică!

Aşa cum deja ştiţi, ediţiile online ale publicaţiilor „Tricolorul” şi „România Mare” sînt constant atacate, de mai bine de 3 săptămîni, de către STS-ul condus de Marcel Opriş. E vorba de un atac sistematic, de tip flood, din ordinul direct al lui Traian Băsescu. Intenţia este de a face inaccesibile cititorului cele două publicaţii.Toate tentativele noastre, de schimbare a serverului-gazdă de la unul simplu la unul complex, cu protecţie anti-flood, s-au dovedit ineficiente, pentru că agresorul, dispunînd de resurse impresionante, configurează puterea atacului mult mai rapid decît se poate configura o apărare eficientă, mai ales că „piratul“ STS acţionează nestingherit de organele statului, menite să combată astfel de infracţiuni.

Conform legilor în vigoare, dacă ele ar fi aplicate cum trebuie, Departamentul de Criminalitate Informatică al Poliţiei Române, unde PRM a depus Plîngere Penală de mai bine de 2 săptămîni, ar trebui să acţioneze – dar, din păcate, el nu a luat nici o măsură pentru a opri actele de terorism. Pasivitatea organelor statului şi lipsa de măsuri pentru a opri o infracţiune în desfăşurare nu fac altceva decît să întărească ideea că atacul este unul comandat politic şi dus de STS, un Serviciu Secret, care devine, astfel, o veritabilă „poliţie politică“ a Internetului (şi a telefoniei mobile!) unul din puţinele medii de informare care rămăseseră neatinse de ciuma portocalie, comandată de la Palatul Cotroceni.

Totuşi, cu modestele mijloace care ne stau la dispoziţiie, noi nu ne vom lăsa îngenucheaţi de atacurile murdare lansate împotriva noastră.

Vă reamintim că boicotarea ediţiilor online ale publicaţiilor noastre este doar un aspect al războiului declanşat de actuala Putere împotriva PRM, a preşedintelui partidului, dr. Corneliu Vadim Tudor. Evacuarea ilegală din sediul central, cercetarea penală cu care este hărţuit Tribunul, încercările de evacuare şi a sediului de la Casa Scînteii, deţinut încă din 1990 de revista „România Mare“, sînt alte puncte ale planului pus la cale de actuala Putere pentru destructurarea PRM. De altfel, nu numai publicaţiile PRM sînt ţinta acestui război infect, care are ca scop cenzurarea vocilor incomode. O altă publicaţie curajoasă, „Lumea Justiţei”, este victima cenzurii brutale practicate de STS-ul lui Marcel Opriş, tot un masiv atac de tip flood.

Revenind la problema apariţiei ziarului „Tricolorul“ pe Internet, vă anunţăm că pînă la încetarea atacului asupra publicaţiilor noastre online, începînd cu ediţia de azi, ziarul se va muta, temporar, la o nouă adresă – http://tricolorul.wordpress.com. La noul indicativ, care este un un server public din SUA, sperăm că vom fi protejaţi, liberi să ne spunem părerea şi să scoatem la iveală nelegiuirile regimului criminal al lui Traian Băsescu.

În cel mai scurt timp cu putinţă, în momentul în care demersurile administrative şi organizatorice vor fi finalizate, vom pune la dispoziţia cititorilor noştri şi o altă adresă pentru revista „România Mare“.

(Text reprodus din ziarul „Tricolorul”, numărul de vineri, 4 februarie a.c.)

No comment, deocamdată. Precizez, doar, că cele două publicaţii ale Partidului România Mare – partid căruia eu nu îi sînt membru – pot fi accesate, încă, vizitînd blogul doamnei Ruxandra Lungu, preşedinta organizaţiei de femei a formaţiunii, la adresa http://ruxandralungu.blogspot.com/. Extrase din cele două publicaţii pot fi citite şi pe blogul poetului Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, la adresa http://corneliuvadimtudor.blogspot.com/.

Niciun comentariu: